Nyheter fra medlemmer

 

Dog4All

Hei alle sammen, her ser dere bilder fra vår flotte stand på Dogs4All på Lillestrøm 2010!!

Lørdag 27 november og søndag 28 november 2010, ble Dogs4All avholdt på Lillestrøm. I den anledning hadde NMHK valgt å ha et stort rasetorg, hvor alle rasene innen NMHK ble presentert.
Både jeg og Anne Grete er stor fornøyde med alt sammen. Vi hadde ikke forventet oss stort i det hele tatt, så vi ble super posetivt overrasket når vi ankom standen på lørdagen. Alt var kjempe fint satt opp. Roll's Up'sene var så bra gjort, og ga kjempe flott information til de som kom til standen. De fleste leste det som sto på hver Roll Up, og tok med seg rasguider fra de forskjellige rasene som var intresante for dem. Litt å putt i munnen gjorde susen også :)
Hele standen var åpen og uten vegger og dette ble utrolig flott. NMHK fremsto som en samlet klubb, hvor alle jobbet sammen mot samme mål. Alt virket åpent og luftig og alle rasene var lette å finne. Dette ble et kjempe flott arrangemang som ble satt stor pris på av publikum . Vi hadde også med hunder som skulle representere våre raser, og gi publikum mulighet til å både se og ta på de forskjellige rasene. Hos oss pyntet vi også opp med litt Japansk inspirerte ting. Raseguiden vår ble flott og svært informativ og vi fikk gode tilbakemeldinger på denne av besøkende.
Begge dager var det også raseparade som var lagt opp av NKK. Dette ble også godt mottatt av publikum, alle fikk mere info om hver rase og kunne se de "live" i den store ringen. Mange hadde valgt å bruke litt klær fra rasenens hjemland under paraden, og dette satte en ekstra flott ramme rundt det hele.
Synes vi at NMHK skal gjøre dette igjen ? JA så absolutt , dette er flott for klubben og alle rasene som hører innunder NMHK, og ikke minst er det flott for alle å kunne møtes og ha et par hyggelige dager sammen, hvor man kan dele erfaringer.
Håper bildene viser litt hvor flott alt sammen ble :)

Anne